fukuru

Happy people have no stories!

Monday, November 20, 2006

Monika @ Residents

Χθές πήγα στο Residents για μία μίνι συναυλία. Έπαιζε η Μόνικα κιθάρα, τραγουδούσε και την συνόδευαν 2 τσέλα. Να πω την αλήθεια δεν την είχα ακούσει πριν αλλά με είχε ενημερώσει ο φίλος απο την Gracestone, την εταιρία στην οποία κυκλοφόρησε ένα split single ότι ήταν αρκετά καλή. Χαίρομαι που είχε απόλυτο δίκιο! Αν και ο ήχος ήταν άσχημος, αν και δεν σταματούσαν να μιλάνε οι περισσότεροι το αποτέλεσμα ήταν αρκετά καλό. Λίγα τραγούδια και καλά. Ρίξτε μία ματιά: http://www.myspace.com/monikarides ίσως σας αρέσει και εσάς.

2 Comments:

Blogger ΠανωςΚ said...

Τα ίδια προβλήματα είχε η Μόνικα και το καλοκαίρι όταν άνοιγε τη συναυλία των Καλέξικο, στο Ηράκλειο (δεν ξέρω αν ήταν σαπόρτ και σε Θεσ/νίκη, Αθήνα): κακό ήχο και το μπουρού μπούρου του κοινού (κάποιος μάλιστα κάφρος προσπαθούσε μάλλον να την κομπλάρει φωνάζοντας διαρκώς "είσαι γκάβλααα!".
Πάντως εμένα με φάνηκε συμπαθέστατη (μουσικά).

21 November, 2006 22:48  
Blogger Giorugosu said...

Μάλλον ο τύπος ήθελε να πάει στα μπουζούκια και κατα λάθος βρέθηκε εκεί. Τέλος πάντων το θέμα είναι ότι η Μόνικα είναι αρκετά καλή αλλά φοβάμαι ότι στην Ελλάδα δύσκολα πετυχαίνουν τέτοιες προσπάθειες.

22 November, 2006 00:17  

Post a Comment

<< Home