fukuru

Happy people have no stories!

Wednesday, October 11, 2006

No Junk Food

Πριν 2 μήνες περίπου, είδα ένα ντοκιμαντέρ για τον Κάρλος, τον 20χρονο που σκότωσαν οι αστυνομικοί στην Γένοβα κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων για το συνέδριο των οχτώ πλουσιοτέρων κρατών του κόσμου. Βασικά μιλούσαν οι γονείς του για το ποιός ήταν, τις ιδέες του και γενικά την κατάσταση που επικρατουσε στην Γένοβα εκείνες τις ημέρες. Ένα απο τα πολλά που είπε ο πατέρας του μου άρεσε αρκετά ώστε να προσπαθήσω να το ακολουθήσω. Αρχικά για κανα 2μηνο και μετά όσο πάει. Ήταν κάτι πολύ απλό. Είχε πει "Ο Κάρλος ποτέ δεν πέταξε πέτρα για να σπάσει βιτρίνα στα McDonalds, αλλά και δεν έτρωγε ποτέ σ'αυτά και εκεί ίσως να κρύβετε η δύναμη μας. Στην επιλογή."
Οπότε αποφάσισα απο τότε να σταματήσω τις επισκέψεις σε τέτοιου είδους φαγάδικα: McDonalds, Goody's, Applebees, Friday's, Ruby Tuesday κλπ.
Μέχρι στιγμής τα πάω αναπάντεχα καλά, παρ'όλη την ευκολία που προσφέρουν.
Το επόμενο βήμα είναι πιτσαρίες, γυράδικα κλπ.
Καλύτερο στη διατροφή, στη δίαιτα και στην υγεία.
Θα μου πείτε βέβαια γιατί διάλεξα το λιγότερο επαναστατικό πράγμα που έκανε ο Κάρλος. Ίσως γιατί τελικά να είμαι ολίγον τι δειλός για τέτοια πράγματα ή απλά να έχασα την πίστη μου σε κάθε μορφή επανάστασης.

6 Comments:

Anonymous Anonymous said...

an katafereis na ta kopseis ola afta tha mou peis to mistiko giati tha ithela na metadoso kai ston patera sou ayti tin uperoxi idea...
:-))

11 October, 2006 18:47  
Blogger Giorugosu said...

ΌΧΙ ΜΗΗΗΗΗΗ ο πατέρας δεν πρέπει να ακολουθήσει τα βήματα του γιού, η ισορροπία στο σύμπαν πρέπει να διατηρηθεί! Εννοείται βέβαια ότι οι ταβέρνες εξαιρούνται, το κλασσικό ελληνικό κρασάκι θα συνεχίσει να ρέει στις φλέβες μου, ή μήπως στις αρτηρίες;

11 October, 2006 19:53  
Blogger Matron Maya said...

είστε και οι δυο ζώα! παραυτά
Μη ξεχνάς που είναι ο Carlos τώρα... και φάε οσο προλαβαίνεις!

11 October, 2006 20:12  
Blogger . said...

νομίζω ότι το να κόψεις την κοκα κόλα είναι επίσης δραστικό =)

υ.γ. τι ωραίο το μαραφέτι που ε΄χεις μτ η μουσική....! πολύ μ α΄ρεσε

11 October, 2006 20:34  
Blogger Giorugosu said...

@matron: Λες να έλεγε μαλακίες; Πάντως να πω την αλήθεια δεν μου έχει λείψει καθόλου το συγκεκριμένο junk food.

@μαριλίνα: Την κοκα την έκοψα εδώ & αρκετό καιρό. Μπορεί να πίνω κανα ποτήρι το εξάμηνο. Thanx για το μαραφέτι, ελπίζω να σου αρέσει και το playlist!

11 October, 2006 21:55  
Blogger ΠΡΕΖΑ TV said...

Ολοι μποϊκοταζ κανουμε και ολοι συμπεριφερομαστε "Αμερικανικα".

12 October, 2006 15:27  

Post a Comment

<< Home