fukuru

Happy people have no stories!

Monday, October 02, 2006

Pearl Jam the concert...

Λοιπόν δεν ξέρω τί ακριβώς φταίει, πιθανότατα ο κλειστός χώρος & η χάλια ακουστική του ή το γεγονός ότι στην αρενά ήταν κάπως σφιχτά τα πράγματα αλλά ο ήχος ήταν απαίσιος. Δυστυχώς για εμάς μέχρι το πρώτο encore δεν ακουγόταν σχεδόν τίποτα. Οι κιθάρες μπουκομένες μαζί με τον Vedder που ίσα ίσα τον άκουγες. Ο McCready σε κάποια σόλο δεν έβγαζε καθόλου ήχο και σε άλλα ακουγόταν πάνω απ'όλους.
Αλλά who cares? μιλάμε για τους Pearl Jam και όταν βλέπεις το συγκρότημα με το οποίο μεγάλωσες, μπορείς να κάνεις πολλές υποχωρήσεις και να ξεχάσεις σχεδόν τα πάντα. Το γεγονός όμως ότι δεν πουλούσαν μπύρα στο στάδιο ήταν απαράδεκτο...
Αλλά όταν ακούς το Black και τους βλέπεις να συμεριφέρονται στην σκηνή σαν να έρχονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα τότε είναι αλλιώς.
15 χρόνια μαζί όπως είπε και ο Vedder, αν εξαιρέσεις βέβαια τους drummer που αλλάζαν κατα καιρούς, & ευτυχώς βλέποντας ότι ο Cameron ταιριάζει καταπληκτικά με τους υπόλοιπους, όλα αυτά τα χρόνια λοιπόν φάνηκαν επάνω στην σκηνή. Πολύ ωραία σκηνική παρουσία & πολύ καλή η επιλογή των τραγουδιών αν και νομίζω ότι το State of Love & Trust έπρεπε να το παίξουν. Δεν πειράζει όμως πολύ, την επόμενη φορά ίσως...
Μέχρι τότε αναμένουμε τις 16 Δεκέμβρη και τους TOOL...

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Εγώ διέκρινα μόνο ένα πάρα πολύ μικρό πρόβλημα στον ήχο στην πολύ αρχή, δε με χάλασε τίποτα στη συναυλία..Ήμουν κερκίδα βέβαια.

02 October, 2006 16:43  
Blogger Giorugosu said...

Ναι πιθανότατα στην κερκίδα να ακουγόταν καλύτερα αλλά δεν είχα μόνο εγώ αυτή την άποψη. Όλη η παρέα το ίδιο είπε. Όμως είναι Pearl Jam οπότε who gives a fuck?

02 October, 2006 19:26  
Blogger ΠΡΕΖΑ TV said...

Δυστυχως δεν καταφερα να ερθω...

08 October, 2006 13:34  
Anonymous Anonymous said...

egw pali diekrina enan ponolemo kai ligo vixa...
elpizw nantinese kala ekei sta ksena gie mou!!!!

11 October, 2006 18:44  

Post a Comment

<< Home