fukuru

Happy people have no stories!

Saturday, October 21, 2006

Περί κεράσματος

Όλοι λίγο πολύ θα έχετε ασχοληθεί με το ευγενές άθλημα του κεράσματος.
Οι γυναίκες σίγουρα θα έχετε δεχτεί σε κάποιο bar σφηνάκια κερασμένα απο την παρέα που καθόταν απέναντι σας. Οι άντρες θα έχετε κεράσει κατα πάσα πιθανότητα στα κορίτσια απέναντι με σκοπό την γνωριμία. Πιστεύω ότι το να κεράσεις κάποιον δεν θα έπρεπε να είναι τόσο διαδεδομένο & συχνό ως φαινόμενο γιατί αν μη τι άλλο έχει καταντήσει ρουτίνα. Αλήθεια, πόσες χαζογκόμενες πάνω απο 17 χρονών θα εντυπωσιάζονταν απο τον τύπο με τα σφηνάκια; Ελπίζω & πιστεύω καμμία...
Αντίθετα το κέρασμα θα έπρεπε να λαμβάνει χώρα σε ειδικές περιπτώσεις, κάτω απο συγκεκριμένες συνθήκες & για πολύ καλύτερους λόγους απο ένα καμάκι. Τότε & μόνο τότε θα αποτυπωθεί η κίνηση αυτή στο μυαλό του κερασμένου, ο οποίος θα αναπολεί αργότερα τα ευχάριστα συναισθήματα που του δημιούργησε.
Γίνομαι πιο σαφής, η τελευταία φοβερή κίνηση κεράσματος ήταν το καλοκαίρι του 2005 σε έναν γάμο, σε ένα χωριό στα πανέμορφα βουνά των Αγράφων. Είχα πάει εκεί με ένα φίλο, υποκινούμενοι απο την επιθυμία του να συνευρεθεί με μία δεσποινίδα (απ'ότι αποδείχτηκε καλά κάναμε) αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Ακολούθησε ο εξής διάλογος:
-Είναι ένας τυπάς που γυρίζει & κερνάει τσίπουρα όλο τον κόσμο, μπορείς να τον βρείς;
Σε 3 δεύτερα το πολύ τον βρήκα γιατί στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο αναγνωρίζαμε άνετα τους συνάδελφους αλκοολικούς.
-Εκείνος με το γιλέκο δεν είναι;
-Αγόρι μου, αυτός είναι!!!
Πίσω στο κέρασμα, ο τυπάς αυτός ήταν φοβερός γιατί πίσω απο το κέρασμα του είχε ολόκληρο σχέδιο & φιλοσοφία κρυμμένη. Το έκανε επειδή γούσταρε τρελά την όλη φάση.
Περίπτωση 2η: Στο Rockwave πέρυσι κατα την διάρκεια της εμφάνισης του Moby & ενώ είχε περάσει αρκετή ώρα, ξεμείναμε απο μπύρα. Η επιθυμία ήταν μεγάλη αλλά ποιός αφήνει τον γάμο να πάει για πουρνάρια; Και έρχεται ο απο μηχανής θεός, μαζί με μπύρες. Πολύ καλή κίνηση & στο απόλυτα σωστό timing...
Thanx mate! Ως τα επόμενα.

4 Comments:

Blogger ΠΡΕΖΑ TV said...

Εχω ενα κακο.
Μου αρεσει να κερναω και οχι να με κερνανε.
Οσες φορες εχω βρεθει στη δευτερη περιπτωση αισθανομαι υπερβολικα ασχημα...

22 October, 2006 00:58  
Blogger Matron Maya said...

ναι ρε μαλάκα... τι μπύρα και κακο ήταν αυτό!

23 October, 2006 14:49  
Anonymous Anonymous said...

σε ένα χωριό στα πανέμορφα βουνά των Αγράφων. Είχα πάει εκεί με ένα φίλο, υποκινούμενοι απο την επιθυμία του να συνευρεθεί με μία δεσποινίδα (απ'ότι αποδείχτηκε καλά κάναμε).

για ακόμα μια φορά με έκανες υπερήφανη γιόκα μου μπράβο....
αυτή η παράγραφος να ξέρεις οτι θα σου επιφέρει κέρδος!!!!

25 October, 2006 18:23  
Anonymous Anonymous said...

Ela sta tsehika na kerasw kana misolitro byras :P

den tin paleuw... ;-)

02 November, 2006 12:05  

Post a Comment

<< Home