fukuru

Happy people have no stories!

Monday, November 05, 2007

Electrelane live



Έρχονται για δεύτερη φορά στην χώρα μας οι πολυαγαπημένες Electrelane, την Παρασκευή στις 9 Νοεμβρίου παίζουν στην Αθήνα στο Gagarin205 και την επόμενη μέρα στην Θεσσαλονίκη στο Ξυλουργείο του Μύλου. Το εισητήριο έχει 25 ευρώ, τσάμπα πράμα!
Αν και ο τελευταίος δίσκος τους με απογοήτευσε πάρα πολύ λόγω έλλειψης έμπνευσης και πρωτοτυπίας θα πάω να τις δω (κατά πάσα πιθανότητα μόνος) γιατί είναι πολύ καλές στα live και ελπίζω να καταφέρουν να μου αλλάξουν γνώμη για το "No Shouts, No Calls"

4 Comments:

Blogger Nathalie said...

phges? grapse kati gia to live! na ma8oume osoi den aksiw8hkame na pame..

11 November, 2007 18:44  
Blogger Giorugosu said...

Εννοείται πήγα! Δυστυχώς είχαν ανάποδα τις ημερομηνίες τους στο site & παίξανε τελικά Παρασκευή στην Θεσσαλονίκη & Σαββάτο Αθήνα. Αν το ήξερα θα είχα κατέβει αλλά anyway...
Λοιπόν, ο χώρος της συναυλίας είχε γεμίσει ασφυκτικά, πολύ περισσότερος κόσμος απο την τελευταία φορά που ήρθαν.
Στις 10+ βγήκε το support. Δεν με ενθουσίασαν, άσε που παίξανε & 9 τραγούδια, με αποτέλεσμα να πάει 11 & ακόμη δεν είχαμε δει τις Electrelane. Μετά βγήκε μία Αμερικάνα βιολίστρια & είπε 4-5 τραγουδάκια & έφτασαν μεσάνυχτα. Βγήκαν επιτέλους τα κορίτσια & ζητήσανε συγγνώμη επειδή αργήσανε τόσο γιατί η πτήση τους είχε ακυρωθεί, χάσανε τον μισό εξοπλισμό τους & είχανε προβλήματα με τον υπόλοιπο.
Τραγική η κατάσταση! Αλλά παρ'όλα τα προβλήματα δείξανε για άλλη μία φορά πόσο καλό & δεμένο group είναι... Ευτυχώς παίξανε σχεδόν όλα τα γνωστά τους, εκτός του αγαπημένου μου Oh Sombra!
Στα πρώτα 4 τραγούδια άκουγα ταυτόχρονα με την μουσική την ακατάπαυστη & εκνευριστική συνομιλία μίας γκόμενας & του φίλου της που προφανώς ήρθαν στην συναυλία γιατί το θεώρησαν πολύ in & cool άσχετα με την μουσική κλπ. Όλες ήταν καταπληκτικές με την Mia (κιθάρα) να κλέβει τις εντυπώσεις αν & ηρέμησε πολύ...
Απο διπλανή παρέα που κρυφάκουσα & έπειτα το επιβεβαίωσα & απο το site τους, όσοι δεν πήγατε να τις δείτε χάσατε την τελευταία σας ευκαιρία γιατί αποφάσισαν να σταματήσουν ως συγκρότημα.
Ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να ξανακυκλοφορήσουν κάτι. Πάντως χρειάζονται ένα χρονικό διάστημα ξεκούρασης...

11 November, 2007 21:44  
Blogger Giorugosu said...

Ελπίζω ο Imax να πήγε στο Gagarin και να γράψει εντυπώσεις...

11 November, 2007 21:46  
Anonymous Anonymous said...

επέστρεψα δριμύτερη και μπράβο σου που πήγες......
να ξεσκάσεις κι εσύ λίγο!!!!!
φιλάκια....

13 November, 2007 12:50  

Post a Comment

<< Home