fukuru

Happy people have no stories!

Thursday, November 01, 2007

Lovely morning

Κάθε πρωί με την τσίμπλα στο μάτι βάζω τα μεταλλαγμένα δημητριακά στο μπωλ με γάλα και ανοίγω την τηλεόραση στην ΝΕΤ για να δω την «Πρώτη Γραμμή». Ο λόγος είναι απλός, βλέπω τα θέματα του εξωτερικού που τα παρουσιάζει μία απίστευτη γυναίκα της οποίας δυστυχώς δεν ξέρω το όνομα... Ξέρω όμως ότι είναι απο το Κορακοχώρι ή κάπου εκεί, αν και ούτε που είναι αυτό ξέρω!

Άσχετα με το αν δεν έχω ιδέα για τα προσωπικά της στοιχεία, θα ήθελα να δηλώσω ότι έχει απίστευτη φωνή, καταπληκτικό πρόσωπο, φανταστικό χαμόγελο και γέλιο, καθώς και ότι της πάει πολύ το μαλλί όπως το έχει... Με λίγα λόγια είναι γυναικάρα με τα όλα της!

Και ένα τελευταίο για τις γυναίκες της κρατικής τηλεόρασης, αυτές που είναι στις κληρώσεις του λαχείου (μία ξανθιά και μια μαυρομάλλα) δεν πρέπει να είναι άνθρωποι λογικά γιατί απο μικρό παιδί που ήμουν και τις έβλεπα, ίδιες και απαράλλακτες είναι χωρίς τρομερές αλλαγές. Εκτός και αν έχει μπει το Nip/Tuck-Yuck στην μέση... Δεν νομίζω, δεν φαίνεται κάτι τέτοιο.

2 Comments:

Blogger Κολοκύθι said...

Είμαι σίγουρη ότι κοιμάσαι με τηλεμάρκετινγκ. :-P

01 November, 2007 21:34  
Blogger Giorugosu said...

Ξεκινώ με Λιακό για να ανησυχήσω για το μέλλον του πλανήτη, συνεχίζω με το τρυπάνι με τις δύο κεφαλές και το μίξερ για ντομάτες, καρότα κλπ. & τέλος ακούω λίγο glamour Χορταρέα για να δω το μέλλον μου...

02 November, 2007 10:54  

Post a Comment

<< Home