fukuru

Happy people have no stories!

Sunday, October 14, 2007

Taxi Driver

Παρασκευή βράδυ και αφού έχουμε γυρίσει τα μπαράκια και ήπιαμε τα ποτάκια μας αποφασίζουμε να την κάνουμε για ύπνο. Παίρνουμε ένα ταξί, διπλοκούρσα δυστυχώς, και κατευθυνόμαστε πρώτα στον προορισμό του προηγούμενου πελάτη και έπειτα στον δικό μας.
Η συζήτηση μας επικεντρώνεται στο πόσο εφικτό, ρεαλιστικό και ιδεολογικά ορθό τελικά είναι η διαμονή σε κοινόβιο. Δεν συμμετέχουν στην συζήτηση ούτε ο ταρίφας, ούτε ο άλλος πελάτης, τον έκοψα για πολύ μπουζουκλερί φάση και μάλλον φρίκαρε με αυτά που λέγαμε.
Anyway, φτάνουμε τελικά σπίτι και πρέπει να πληρώσουμε 6,5 ευρώ. Πράγμα απαράδεκτο γιατί το περισσότερο που έχω πληρώσει είναι 5,5 αλλά εκεί φταίμε εμείς που μπήκαμε διπλοκούρσα. Τέλος πάντων, δεν μιλάω. Ο φίλος μου λέει άσε να πληρώσω εγώ που σε χρωστάω και απο τα ποτά. Δίνει ένα εικοσάρικο στον ταξιτζή και ψάχνουμε για 1,5 ευρώ σε κέρματα για να δώσει 15 ρέστα.
Απαραίτητο flashback: Μόλις φύγαμε και απο το τελευταίο μπαρ, ψάξαμε τράπεζα γιατί ο φίλος είχε μείνει απο λεφτά. Έβγαλε 60 ευρώ, τρία εικοσάρικα και σας υπενθυμίζω ότι τάληρα δεν βγάζει το μηχάνημα.
Back in the cab: Γυρνάει λοιπόν ο ταρίφας και μας λέει: Ρε παιδιά, πεντάευρω μου δώσατε... Κόκκαλο εμείς! Δεν γίνεται να σου δώσαμε 5 αφού μόνο 20εύρα έχουμε κλπ. Καταλαβαίνετε τί έγινε... Δικαιολογίες ότι μόλις έπιασε δουλειά και δεν είχε άλλα λεφτά. Δηλαδή ξεκίνησε την βραδυνή του βάρδια στις 3:30 το βράδυ; Τον λέγαμε να ψάξει μπας και του έπεσε ανάμεσα στο χειρόφρενο και κοιτούσε στη πλάγια θήκη της πόρτας ο μαλάκας... Δυστυχώς δεν κρατήσαμε ονοματεπώνυμο αν και αυτός μας τα ζήτησε στην αρχή, για εκφοβισμό προφανώς διότι στο τέλος το ξέχασε... Έπρεπε να πάρουμε στοιχεία, πινακίδες κλπ. αλλά μάλλον δεν θα καταφέρναμε κάτι γιατί δεν είχαμε αποδείξεις.
Οπότε αυτός παραμένει μαλάκας και εμείς με ένα δυνατό ξενέρωμα!

5 Comments:

Blogger ΠΡΕΖΑ TV said...

Δεν χρειαζεται να εχεις αποδειξεις εαν παρεις τις πινακιδες και κανεις την καταγγελεια επωνυμα,παει αυτεπαγγελτα η διαδικασια...

15 October, 2007 00:19  
Anonymous Anonymous said...

Εσεις παραμενετε μαλάκες και αυτός με ένα 20ευρω παραπάνω.

15 October, 2007 03:45  
Blogger Giorugosu said...

@πρέζα: Ίσως να μην θέλαμε να μπούμε σε αυτή την διαδικασία...

@ανώνυμος: Λάθος κάνεις, πληρώσαμε 6,5 ευρώ. Μας έδωσε κανονικά τα ρέστα!

15 October, 2007 09:33  
Blogger imax said...

apta koinovia se mia entelos taratatan pragmatikotita. san prosgiosi apo eleutheri ptosi xoris nanoixei to alexiptoto. vasika mas isopedose ti sizitisi (o filos)

16 October, 2007 04:51  
Blogger Giorugosu said...

@imax: Δεν την ισοπέδωσε, μάλλον την υποστήριξε με τις πράξεις του. Απλά έριξε απελπιστικά χαμηλά το επίπεδο...

16 October, 2007 12:31  

Post a Comment

<< Home