fukuru

Happy people have no stories!

Tuesday, September 18, 2007

Αποτέλεσμα

Επανέρχομαι στο θέμα των εκλογών με τα αποτελέσματα που πραγματικά έκαναν την διαφορά.
Όσοι περιμένατε κάτι απο κόμματα όπως: Φως Αλήθεια Δικαιοσύνη (1011 ψήφοι) και Νέο Κόμμα Σωτηρίας Χριστιανικής Δημοκρατίας (110 ψήφοι) όπως βλέπετε και απο τις ψήφους που πήραν απογοητευτήκατε οικτρά όπως και εμείς.
Alas my friends μην ανησυχείτε γιατί τις ελπίδες μας έσωσαν τα δύο πραγματικά μεγάλα κόμματα της πατρίδος μας.

Το κόμμα "Δημοκρατική Παγκόσμιος Ελλάς" συγκεντρώνοντας 19 ψήφους σε 9 νομούς αν και αρχικά δεν μας εντυπωσίασε αρκετά με το όνομα όπως είπαμε σε παλιότερο post κατάφερε να κλέψει τις καρδιές μας με τον αγώνα του.

Η ευχάριστη έκπληξη έγινε με το κόμμα "Περιφερειακή Αστική Ανάπτυξη". Αρκετά τεχνοκρατικό όνομα, γι'αυτό και δεν το υποστηρίξαμε ως blog, πράγμα το οποίο μετανιώσαμε βέβαια και υποσχόμαστε στις επόμενες εκλογές να αλλάξουμε συμπεριφορά. Με 15 ψήφους σε 6 νομούς είναι πιστεύω το κόμμα που έκανε την διαφορά.

Αυτά απο την φετινή εκλογική αναμέτρηση. Στις επόμενες βουλευτικές εκλογές θα κατεβώ με ένα νέο κόμμα, το "3Ε- Εξωγήινοι, Εμετός, Εωσφόρος". Ελπίζω στην άρνηση ψήφου σας.

4 Comments:

Blogger vlacha said...

Εσύ ποιό από τα παραπάνω ψήφισες;
Χι, χι...

19 September, 2007 12:21  
Blogger Giorugosu said...

Αυτό είναι μυστικό...
Χα χα χα...

19 September, 2007 14:22  
Blogger Nathalie said...

Gia ton Stelio kapoio sxolio?

20 September, 2007 03:00  
Blogger Giorugosu said...

Με τον Στέλιο ασχολήθηκαν πολύ περισσότερο τα media. Στο blog υποστηρίζω κόμματα με διψήφιο αριθμό ψήφων και εάν είναι εφικτό μικρότερο απο 20.
Πολύ δημοσιογραφική η ερώτηση σου!

20 September, 2007 10:04  

Post a Comment

<< Home