fukuru

Happy people have no stories!

Wednesday, September 12, 2007

Κομμάτια...

Λοιπόν τα κόμματα που μπορείτε να ψηφίσετε μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Εκτός απο τα γνωστά κόμματα που όλοι ξέρουμε, ενδιαφέρον έχουν και άλλες παρατάξεις για διαφορετικούς λόγους όπως ο κλασσικός πλέον Δημοσθένης Βεργής με την υπερκαταπληκτική super wow ιστοσελίδα του κόμματος των Ελλήνων Οικολόγων.

Επίσης έχουμε το κόμμα "Φως Αλήθεια Δικαιοσύνη" που απλά και μόνο απο το όνομα γαμεί και δέρνει χωρίς να γνωρίζω περισσότερα.

Η Ένωση Κεντρώων έχει χάσει πλέον την χλιδή που είχε κάποτε κυρίως λόγω της απουσίας του αρχηγού της Βασίλη Λεβέντη απο τα πανελλαδικά τηλεοπτικά δρώμενα.

Υπάρχει και το κόμμα "Δημοκρατική Παγκόσμιος Ελλάς", που δεν καταφέρνει να εντυπωσιάσει με το όνομα συγκεντρώνοντας βαθμολογία 7 στα 10. Καλή έμπνευση αλλά θέλει περισσότερη επεξεργασία και μία πιο direct λέξη για εντυπωσιασμό.

Όπως ο "Νέος Φασισμός", το οποίο άκουσα ότι θα συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία αλλά τελικά δεν βρίσκεται στην λίστα. Κανείς δεν γνωρίζει τον λόγο όμως είμαι σίγουρος ότι η αποχώρηση έγινε με καθαρά δημοκρατικές διαδικασίες.

Τελευταίο άφησα το αγαπημένο μου κόμμα "Νέο Κόμμα Σωτηρίας Χριστιανική Δημοκρατία", το οποίο έχω την υποψία ότι είναι το κόμμα της Χριστοπιστίας απο τις προηγούμενες εκλογές. Αυτό το κόμμα με την μεγάλη του ιστορία, τις 8 ψήφους και τους 10 υποψηφίους συνεχίζει να δίνει τις μάχες για μία πραγματικά Χριστιανική Δημοκρατία.

& όπως θα έλεγε ο Matron:
"The power of Christ compels you!!!"

2 Comments:

Blogger Matron Maya said...

"Νέο Κόμμα Σωτηρίας Χριστιανική Δημοκρατία"

ρίξε την ψήφο και μη λες πολλά...

"We shall kick us for the Lord"

13 September, 2007 17:08  
Blogger imax said...

Νέος Φασισμοοοοοοός; Πο πο κόμματοοοος!!!

13 September, 2007 22:46  

Post a Comment

<< Home