fukuru

Happy people have no stories!

Friday, March 09, 2007

Horrorscope

ΚΡΙΟΣ:
Ο καιρός που δείχνατε ανέμελοι ενώ κατα βάθος είστε πνιγμένοι στα προβλήματα πέρασε ανεπιστρεπτή. Επιτέλους αρπάξτε εκείνη την καραμπίνα που κρύβετε στην ντουλάπα & εισβάλετε σε μία τράπεζα. Ότι βρέξει ας κατεβάσει.
Τυχεροί αριθμοί οι ζυγοί.

ΤΑΥΡΟΣ:
Ένα καινούριο άτομο μπαίνει στην ζωή σας. Ίσως να μην είναι η κατάλληλη εποχή για γνωριμίες, αλλά αυτό δεν το ξέρει το πρόσωπο. Επιλέξτε ένα ερημικό μέρος για να δώσετε ένα σύντομο τέλος σ'αυτή τη σχέση.
Τυχερό χρώμα το βαθύ κόκκινο.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Επιτέλους τέλος στον διχασμό της προσωπικότητας σας. Μόλις βγήκατε απ'το ψυχιατρείο & ο κόσμος πρέπει να προσκυνήσει μπροστά σας. Αρχίστε την βδομάδα σας με ένα πραξικόπημα λουσμένο στο αίμα.
Τυχερό σχήμα η σβάστικα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Ψάχνετε αλλά δεν βρίσκετε κάποιον να σας καταλάβει; Το να βρείτε κάποιον του γούστου σας είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Σίγουρα θα υπάρχει κάποιος με τον οποίο μπορείτε να μοιραστείτε το hobby σας. Ψάξτε στα νεκροταφεία μετά τα μεσάνυχτα. Χρειάζεστε μία βοήθεια στο σκάψιμο & στη μεταφορά των σκελετών απ'τον ένα τάφο στον άλλο.
Τυχερό γράμμα το Α & το Ω.

ΛΕΩΝ:
Γλυκά λιονταράκια! Το πάθος για την κτηνοβασία σας αναγκάζει να κάνετε επιτέλους εκείνο
το ταξίδι για σαφάρι στην Αφρική. Βεβαιωθείτε ότι θα είστε σε μεγάλο γκρούπ, παγιδεύστε τους ανάμεσα στα λιοντάρια & απολαύστε το θέαμα. Έπειτα πλησιάστε τα ζώα, μπορεί να σταθείτε τυχεροί μακριά απ'τους ανθρώπους.
Τυχερό ζωάκι ο ρινόκερως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Βγείτε απ'το καβούκι σας & επιτέλους παραδεχτείτε τα λάθη σας. Μπορεί η αστυνομία να κυνηγά τα λάθος άτομα αλλά ήρθε η ώρα να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Κυνηγήστε εσείς & μην περιμένετε απο την αστυνομία να σας κυνηγήσει. Μην ξεχνάτε ότι εσείς είστε ψυχοπαθής & οι υπόλοιποι τα πιόνια σας.
Τυχερό αντικείμενο το μπουγατσομάχαιρο.

ΖΥΓΟΣ:
Όλη η παράνοια που κρύβεται μέσα σας, θα βγεί τις επόμενες μέρες. Οι γείτονες θα δηλώσουν ότι είσασταν απο τα καλύτερα παιδιά, ένα υπόδειγμα πολίτη. Όλοι θα παρακολουθήσουν την καταδίωξη, την δίκη & την θανάτωση σας. Εσείς αυτό που έχετε να κάνετε είναι να χαμογελάτε ειρωνικά.
Τυχερό κανάλι το STAR.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Είστε στο αποκορύφωμα της καριέρας σας. Δεν σας νοιάζει τίποτα, δεν έχετε παράπονο, περνάτε ωραία! Το θέμα είναι να το πιστέψετε & εσείς. Πόσα ακόμα θέλετε να κερδίσετε; Η σεξομανία σας δεν φαίνεται να υποχωρεί. Άντρες, γυναίκες, παιδιά, ζώα όλα είναι στο πρόγραμμα. Ίσως να κόβατε για λίγο την πρέζα;
Τυχερό παιχνίδι ο δονητής.

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Αφήστε επιτέλους τα βέλη στη φαρέτρα σας. Ήρθε η ώρα να μετρήσετε τα πλούτη σας. Κάνατε καριέρα το αγαπημένο σας σπορ & όλοι οι μαφιόζοι τρέχουν σε σας για τα συμβόλαια θανάτου. Είστε ο Bill Gates των hitman.
Τυχερό εκρηκτικό το μπαρούτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Μην το σκέφτεστε άλλο. Ήδη έχετε χάσει πολύτιμο χρόνο. Κάντε το επόμενο βήμα που τόσο καιρό σχεδιάζετε. Το βήμα προς τον γκρεμό. Έχετε δοκιμάσει τα πάντα αλλά τίποτα δεν σας ευχαριστεί. Αλκοόλ, ναρκωτικά, αυνανισμός. Δεν βρήκατε διέξοδο απο την κατάθλιψη. Οπότε δαγκώστε την κάνη, ο κόσμος δεν σας χρειάζεται.
Τυχερό δεν υπάρχει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Οι οικογενειακές τραγωδίες είναι το φόρτε σας. Παιδικά τραύματα, ψυχολογική & σωματική βία είναι τα καθημερινά σας παιχνίδια. Αλλά εσάς δεν σας αγγίζει τίποτα. Είστε υπεράνω, πολύ ανώτεροι απο τους άλλους. Για αυτή τη βδομάδα την γλυτώσατε, αλλά δεν σας βλέπω να πάτε μακριά.
Τυχερός ήρωας ο Χάνιμπαλ Λέκτερ.

ΙΧΘΕΙΣ:
Είστε ζώδιο του νερού & γύρω απο αυτό προτιμάτε να κινήστε. Πνιγμοί είναι η αδυναμία σας.
Τελευταία όμως έχετε & μία τάση προς την αυτοϊκανοποίηση μέσω του πνιγμού. Προσέχετε για να έχετε. Ίσως την επόμενη φορά να μην σας προλάβουν.
Τυχερό ρούχο η δερμάτινη ζώνη.

7 Comments:

Blogger Matron Maya said...

τυχερό νούμερο ο ζυγός!!!! μέσα έπεσες!

09 March, 2007 18:12  
Blogger tiranoulis said...

sto ena epeses mesa tou matron se mena giati etsi?
as elpisw toulaxistwn oti den tha prolavoun na me thanatosoun giati tha erthei o matron na me swsei opos sto prison break!!!!!!!!!

09 March, 2007 18:35  
Anonymous Anonymous said...

Τα νεφρά μου ρεεεεεεεεεεε

10 March, 2007 01:38  
Blogger Giorugosu said...

@matron: Είναι κληρονομικό το χάρισμα, όχι παίξε γέλασε...

@tiranoulis: Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι τί ζώδιο είστε. Εσύ ζυγός μήπως;

@pascal: Πέτρα ή γέλιο; Ελπίζω το δεύτερο!

11 March, 2007 18:58  
Blogger tiranoulis said...

o nai!!!!

12 March, 2007 17:25  
Blogger vlacha said...

Πώς φαίνεται ο Σαλονικιός. Μα, μπουγατσομάχαιρο; Που να το βρω στην Αθήνα;

:)

13 March, 2007 15:30  
Blogger Giorugosu said...

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε μπαλτά. Πού πάτε χωρίς μπουγατσομάχαιρο;

13 March, 2007 15:34  

Post a Comment

<< Home