fukuru

Happy people have no stories!

Friday, February 02, 2007

Βοήθεια...

Κάποιος μου μάτιαξε τον player και δεν έχω μουσική στο blog! Πάνω πού είχα αρχίσει να βάζω ότι γουστάρω. Παρακαλώ όποιον συνέβαλλε σε αυτή την προμελετημένη κίνηση να επανορθώσει... Ευχαριστώ προκαταβολικά. Μέχρι τότε θα προσπαθήσω να βρώ μία πιο συμβατική λύση!

4 Comments:

Blogger vlacha said...

Ε ναι λοιπόν, το παραδέχομαι! Εγώ το μάτιασα το σύστημα, γιατί κάθε φορά που έμπαινα στο blog σου ζήλευα που έβαζες τόσο ωραία μουσική! Τώρα μπορείτε να με συλλάβετε!

02 February, 2007 21:16  
Anonymous Anonymous said...

βγηκε και αλλο τρειλερ απο 300. αν το δεις πες μου τι λεει στο τελος γιατι δεν μπορω να καταλαβω. internet ακομα περιμενω......

03 February, 2007 09:02  
Blogger Giorugosu said...

@Vlacha:Το ήξερα!Αλλά δεν πειράζει,τι γλύτωσες... Σ'ευχαριστώ που υποστηρίζεις τις μουσικές μου επιλογές!

@Geregron:Καλά ρε φίλε, τηλέφωνο δεν έχεις;Καταλαβαίνεις ότι είσαι εκτός θέματος!Μην περιμένεις να σε πάρουν τηλέφωνο,μπορεί να είσαι ήδη online.

03 February, 2007 10:04  
Anonymous Anonymous said...

εχω ρε μ@λ@κα αλλα ειμαι τσιφουτης και δεν θελω να χρεωθω και να παει να μαμηθει το κωλοplayer σου εχουμε και εμεις μουσικη. Α! και κατι αλλο απο "τα νεα" ΤΗΝ ΩΡΑ που οι αντιπροσωπείες συνέτασσαν το τελικό κείμενο της έκθεσής τους προχθες το βράδυ στο Παρίσι, στον πύργο του Άιφελ, σε άλλα παρισινά μνημεία και σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες ευαισθητοποιημένοι πολίτες έσβηναν τα φώτα για πέντε λεπτά - μια συμβολική πράξη για την εξοικονόμηση ενέργειας. Πάντως αυτή η πράξη δεν βρήκε από όλους θετική ανταπόκριση, αφού κάποιοι ειδικοί είχαν προειδοποιήσει ότι θα προκαλούσε περισσότερη κατανάλωση ενέργειας, όταν οι πολίτες θα ξανάνοιγαν όλοι τα φώτα μονομιάς, με κίνδυνο μπλακ άουτ.

03 February, 2007 11:44  

Post a Comment

<< Home