fukuru

Happy people have no stories!

Tuesday, December 26, 2006

Οι αγώνες συνεχίζονται...

Μετά την διακοπή για τις γιορτές των Χριστουγέννων θα διεξαχθεί ο δεύτερος γύρος των φετινών "Ομπρελομαχιών 2007". Οι διοργανωτές είναι αρκετά αισιόδοξοι και πιστεύουν ότι οι καιρικές συνθήκες την Τετάρτη θα είναι οι ιδανικές για την διεξαγωγή των αθλημάτων.
Στον πρώτο γύρο ταχύτερος και με τους περισσότερους πόντους αναδείχθηκε ο Κυριάκος Ψιλόβροχος στην τρίτη του εμφάνιση στους αγώνες. Ο τρείς φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και περσινός θριαμβευτής των αγώνων, με 2 παγκόσμια ρεκόρ και αμέτρητες συμμετοχές Αλέκος Κατράμης είναι στην πέμπτη θέση της γενικής κατάταξης αλλά πιστεύουμε ότι θα ανακάμψει σύντομα.
Το άθλημα ξεκίνησε στην Μεγ. Βρετανία στα τέλη της δεκαετίας του '60 αλλά στην Ελλάδα ο πρώτος όμιλος δημιουργήθηκε το '83. Αρχικά ασχολήθηκαν με το άθλημα κυρίως άτομα της τρίτης ηλικίας και μοναχικοί τύποι με αντικοινωνική συμπεριφορά, οι οποίοι είχαν και την απαραίτητη έλλειψη σεβασμού προς τον συνάνθρωπο.
Η βαθμολογία βγαίνει μετά από συνδυασμό της χρονομετρημένης διαδρομής και του αριθμού οφθαλμών που κατάφερε να χτυπήσει ο αθλητής. Το κόστος του απαραίτητου εξοπλισμού είναι μηδαμινό καθώς περιορίζεται μόνο στην αγορά μίας ομπρέλας και την μετατροπή αυτής σε δολοφονικό εργαλείο με την αφαίρεση των προστατευτικών πλαστικών.
Ελπίζουμε οι αγώνες να διεξαχθούν ομαλά και όπως τονίζουν οι διοργανωτές το φετινό πρωτάθλημα θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ένταξη ή μη του συγκεκριμένου αθλήματος στην ολυμπιάδα του Πεκίνου.

2 Comments:

Blogger ΠΡΕΖΑ TV said...

Κατι ακουσα για χιονια τη Κυριακη..
Λες;

26 December, 2006 16:09  
Blogger Giorugosu said...

Τα χιόνια τα περιμένουμε εδω και ένα μήνα αλλά δεν το βλέπω. Απο βροχές πάντως κάτι θα γίνει

26 December, 2006 18:39  

Post a Comment

<< Home