fukuru

Happy people have no stories!

Monday, December 18, 2006

arGOODaki

Άλλη μία Πρωτοχρονιά-Χριστούγεννα-Γιορτή που το αρκούδι γνωστής εταιρείας fast food θα μοιράσει χαμόγελα στα παιδάκια όλης της χώρας & λεφτάκια σε κάποια άλλα παιδάκια. Σωστά; ΛΑΘΟΣ, γιατί ο μικρός Γιαννάκης δεν είναι αδερφή να παίζει με αρκούδια ούτε θέλει να υποταχθεί στον ανελέητο αγώνα που διεξάγει η γνωστή εταιρεία για την αναδιοργάνωση των σεξουαλικών προτιμήσεων των παιδιών. Ο Γιαννάκης αποφάσισε φέτος να γιορτάσει τα Χριστούγεννα κάπως αλλιώς... Δημιούργησε τον ορκισμένο εχθρό του Αρκουδιού και τον παρουσίασε στους φίλους του! Οι αντιδράσεις ποικίλες και διφορούμενες... όπως αξίζει σε κάθε μεγάλη ιδέα! Η αρχή έγινε, μονολογούσε ο Γιαννάκης γυρνώντας σπίτι του. Το σχέδιο πάει περίφημα. Γύρισε στο πλάι και το βλέμμα του ακολούθησε την αλυσίδα που κρατούσε στο χέρι. Η άλλη άκρη της οδηγούσε στο λαιμό του δημιουργήματος του. Τα μάτια του GOODzilla είχαν καρφωθεί στον μικρό μας φίλο. Μόλις στρίψανε στο στενό καρφώθηκαν και τα δόντια του!

5 Comments:

Blogger ΠΡΕΖΑ TV said...

Ολοι θυμουνται τωρα στις γιορτες να κανουν φιλανθρωπιες.
Ρε δεν γαμιουνται λεω'γω...

19 December, 2006 01:28  
Blogger vlacha said...

Δεν ξέρω αν σε επηρέασε η συναυλία των TOOL ή είχες τέτοιες δολοφονικές τάσεις παιδιόθεν, αλλά τι σου έφταιξε ο μικρός Γιαννάκης;
(by the way, θα μπορούσα να κάνω άνετα μια φιλολογική ανάλυση στο κείμενό σου, αλλά έχε χάρη που είμαι στη δουλειά!)
:)

19 December, 2006 11:37  
Blogger Giorugosu said...

Μην γελάτε με το δράμα του παιδιού. Εδώ όλος κόσμος περιμένει τις γιορτές και τις φιλανθρωπίες για να τα κονομήσει.
Τώρα βλάχα αν θεωρείς το κείμενο άξιο φιλολογικής ανάλυσης κάνε μια προσπάθεια. Έχω αγωνία να δω αν είναι τελείως αηδία ή κάτι λέει...

Thank you all for your time & attention!

19 December, 2006 16:45  
Blogger Giorugosu said...

Όσο αφορά τους φίλτατους TOOL, δεν καταλαβαίνω γιατί τους συνδέεις με δολοφονικές τάσεις κλπ. Αν διαβάσεις τους στίχους του Vicarious που έχω βάλει θα δεις ότι καταδικάζουν την κοινωνία που κατήντησε τόσο αιμοδιψής & βίαιη!

19 December, 2006 16:49  
Blogger vlacha said...

Μια χαρά είναι οι TOOL, απλώς λίγο hard rock τα τραγούδια τους για μένα (ξέρεις τώρα σατανιστές που επηρεάζουν την νεολαία και την ωθούν σε βίαιες πράξεις, χι, χι, χι).
Όσο για την ανάλυση αυτό που έχω να πω είναι ότι το κείμενό σου είναι πολύ καλά δομημένο, με αγωνία και σασπένς, κρατάει το ενδιαφέρον του αναγνώστη και κρύβει πολλά νοήματα (πίσω από τις λέξεις). Βέβαια για να είμαι ειλικρινής είναι και ενδεικτικό της ψυχολογικής σου κατάστασης (αν κρίνω κι από άλλα post σου). :)
Φτάνει όμως με το γλύψιμο, όπως θα έλεγε κι ο Ιππότης...

Φιλιά!!!

19 December, 2006 18:46  

Post a Comment

<< Home