fukuru

Happy people have no stories!

Monday, February 25, 2008

Παίγνιο

Λοιπόν, άλλη μία φορά ήρθε η σειρά μου να παίξω ένα μπλογκικό παιχνίδι...
Αν δεν κάνω λάθος οι κανόνες είναι: Βρίσκεις ένα βιβλίο (στην πιο κοντινή απόσταση), ανοίγεις στην σελίδα 123, αν δεν έχει διαλέγεις άλλο, αντιγράφεις απο την έκτη έως την όγδοη πρόταση.
Λοιπόν έχουμε και λέμε:

Ο κόσμος τους φώναζε "κουκλίτσες Μπάρμπι". Η Βάλερι ήταν μια χαρά κοπέλα όταν την πετύχαινες μόνη: ξύπνια, δραστήρια, έντιμη. Και ο Μπόμπι όταν βρισκόταν μόνος μαζί μου ήταν πολύ ανθρώπινος.

Απο το "Γυναίκες" του Τσαρλς Μπουκόφσκι.
Ήταν το 3ο βιβλίο στη σειρά, το πιο κοντινό ήταν αυτό μέσα στο κεφάλι μου (ψ5) αλλά δεν έχει 123 σελίδες και το 2ο ήταν το "32 Δεκέμβρη" του Bilal που είναι κόμικ και πάλι δεν έχει 123 σελίδες...
Πάσα παίρνει συγκεκριμένα η Βλάχα & όποιος άλλος επιθυμεί εκτός της Jane που έκανε και την πρόταση.

Wednesday, February 20, 2008

Sexy

Δείτε και ψηφίστε αυτό που θεωρείτε καλύτερο.
Αν σας παραξενεύει το styling της εποχής μην κοιτάτε την οθόνη!

1) Tom Jones

2) Shirley Bassey

Κάθομαι στο αντίθετο ρεύμα.

Thursday, February 14, 2008

Σεπτά

Αν δεν έχει προσόντα, αν δεν χρησιμοποιεί αυτά τα προσόντα, αν δεν έχει οικονομική ανεξαρτησία, αν δεν σου κάνει τα χατήρια, αν δεν σ'ακολουθεί σ'αυτά που θες να κάνεις, αν δεν ντύνεται με στυλ που σ'αρέσει, αν δεν αν δεν τότε δεν...
Δεν γιορτάζεις σήμερα... fucker!

Monday, February 04, 2008

Σου 'πα


Αυτή η υπέροχη σούπα έλκει την καταγωγή της από την Ανδαλουσία και είναι ότι πρέπει για ένα ελαφρύ ορεκτικό, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.
Η συνταγή είναι απλή και θα τη φτιάξετε γρήγορα, χωρίς να ξοδέψετε χρόνο και χρήμα.

Υλικά:
2 κιλά ώριμες ντομάτες, 3-4 μεγάλες σκελίδες σκόρδου, αλάτι, λευκό πιπέρι φρεσκοαλεσμένο, 3-4 μικρά αγγουράκια κομμένα σε κύβους, 4 γλυκές πράσινες πιπεριές ψιλοκομμένες, 1 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη, (c)8 φέτες ψωμί τοστ σικάλεως χωρίς κόρα και ελάχιστο μπαλσάμικο.

Τρόπος παρασκευής:
1.Τρίβετε τις φρέσκες ντομάτες στον τρίφτη ή στη μουλινέτα. Χτυπάτε στο μπλέντερ τον πολτό από τις φρέσκες ντομάτες, μαζί με το σκόρδο, λιωμένο, και το αλατοπίπερο.
Αφήνετε στο ψυγείο να κρυώσει για 3 ως 4 ώρες.
2. Κόβετε και μοιράζετε σε οκτώ μπολάκια της σούπας τα λαχανικά, τα σκεπάζετε με μεμβράνη και τα φυλάτε στο ψυγείο.
3. Ρίχνετε την παγωμένη σάλτσα ντομάτας και τις μπουκίτσες του ψωμιού, που πρέπει να είναι ξεραμένες για να μη διαλυθούν.
4. Σερβίρετε με μερικές σταγόνες μπαλσάμικο.