fukuru

Happy people have no stories!

Thursday, May 31, 2007

Cd's

Χθές αγόρασα Cd's γιατί είχα πολύ καιρό να πάρω κάτι καινούριο & μου είχε λείψει...
Οπότε πήρα Electrelane - No Shouts No Calls, Blonde Redhead - 23 και Φοίβος Δεληβοριάς - Έξω. Μια χαρά, αν και άκουσα μόνο του Δεληβοριά, το οποίο δεν με ενθουσίασε τόσο όσο τα προηγούμενα αλλά θα του δώσω μία δεύτερη ευκαιρία.
Ανυπομονώ να ακούσω τις Electrelane που είναι καταπληκτικές & η αλήθεια είναι ότι Blonde Redhead αγόρασα αντί για το καινούριο της Bjork, το οποίο θα αποκτήσω την επόμενη εβδομάδα! Ελπίζω να μην το μετανοιώσω!

Tuesday, May 29, 2007

Ευχή

Αν σου λέγανε ότι μπορείς να κάνεις μία οποιαδήποτε ευχή & θα πραγματοποιηθεί αλλά θα πρέπει να θυσιάσεις κάτι πολύτιμο απ'τη ζωή σου, ποιά θα ήταν η ευχή & τί θα έδινες για αντάλλαγμα; Προσοχή, μην μου πείτε θέλω 5 τρις ευρώ & δίνω το αγαπημένο μου αρκουδάκι γιατί δεν θα πραγματοποιηθεί. Η ανταλλαγή πρέπει να είναι όσο το δυνατόν ισάξια!

Friday, May 25, 2007

Η φίλη μου η Τράπεζα!

Έχω ένα κουμπαρά & κάθε τόσο γεμίζει & μου έχει προσφέρει ταξίδια, ρούχα, Cd, ηλεκτρικές συσκευές κλπ. Πολύ καλό πράγμα η αποταμίευση! Τα κέρματα συνήθως τα πηγαίναμε στον φούρνο της γειτονιάς αλλά όταν δεν θέλει ψιλά πρέπει να βρείς άλλους τρόπους να τα ξεφορτωθείς. Λογικά το επόμενο βήμα είναι η τράπεζα.
Πολύ απλά & λογικά η διαδικασία είναι ότι πας στο ταμείο, κάνεις κατάθεση διότι και τα κέρματα είναι λεφτά του Ελληνικού κράτους.
Μακάρι να ήταν τόσο εύκολα τα πράγματα...
Εάν τα κέρματα είναι αξίας μέχρι 150 ευρώ πρέπει να πληρώσεις 3 ευρώ, εάν είναι μέχρι 500 ευρώ πληρώνεις 6 ευρώ & εάν είναι πάνω απο 1000 ευρώ πληρώνεις 10 ευρώ.
Για ποιό λόγο πληρώνεις θα μου πείτε; Για να κάνεις τα ψιλά χαρτονομίσματα & μετά να πας να κάνεις την κατάθεση στο ταμείο... Δηλαδή δεν δέχονται κατάθεση σε κέρματα που επαναλαμβάνω είναι λεφτά του Ελληνικού κράτους! Δεν κάνω ούτε συνάλαγμα ούτε κάποια άλλη περίπλοκη διαδικασία, απλά μία κατάθεση.
Μου το απαγορεύουν ακόμη & αυτό!
Να μην μιλήσω για την "Τήρηση/Παρακολούθηση & Φύλαξη" με κωδικό 092 που χρεώνουν 2,25 ευρώ. Δηλαδή για να κρατάνε τα λεφτά μας, να τα χρησιμοποιούν στις διάφορες συναλλαγές τους & να βγάζουν κέρδος, θα πρέπει να τους πληρώνουμε; Μάλλον το αντίθετο θα πρέπει να γίνεται. Μα τί λέω; Υπάρχει & ο τοκισμός... Yeah, right! 
Όπως είχε πει η καθηγήτρια μου στα αγγλικά, "Εάν ποτέ αποφασίσεις να ληστέψεις τράπεζα θα σε βοηθήσω κι εγώ!"

Τόσο δύσκολο είναι;

Μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν έχετε καθόλου υπομονή;
Γιατί δεν μπορείτε να συγκρατήσετε τα νεύρα σας;
Γιατί πρέπει για τα πάντα & για το παραμικρό να γίνεται χαμός & να χάνετε κυριολεκτικά τα αυγά και τα πασχάλια, να πανικοβάλεστε & να μην μπορείτε να σκεφτείτε λογικά για 5 δεύτερα;
Υποθέτω επειδή έχετε διαφορετικό αναπαραγωγικό σύστημα στο οποίο δεν πιάνει μελάνι, αλλιώς θα τα γράφατε όλα εκεί...
Όπως κάνουμε εμείς! Υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα,
think straight...

Tuesday, May 22, 2007

Q&A

Μετά απο πάσα της spaigeck απαντώ στα κάτωθι ερωτήματα:

1)Η απόλυτη ευτυχία για σας είναι; Αυτή που κόβεται στα τρία... NOT!

2)Τι σας κάνει να σηκώνεστε το πρωί; Κυρίως οι μυς του σώματος μου!

3)Η τελευταία φορά που ξεσπάσατε σε γέλια; Τις προάλλες που είδα τον Bush να αποδεικνύει για άλλη μία φορά πόσο πολύ βλακεία διαθέτει...

4)Το βασικό γνώρισμα του χαρακτήρα σας είναι; Η μετριοφροσύνη!

5)Το βασικό ελάττωμά σας; Δεν έχω, είμαι τέλειος... & μετριόφρων!

6)Σε ποια λάθη δείχνετε τη μεγαλύτερη επιείκεια; Σ'αυτά που έχουν μία πολύ καλή εξήγηση.

7)Με ποια ιστορική προσωπικότητα ταυτίζεστε περισσότερο; Δεν το έχω σκεφτεί.

8)Ποιοι είναι οι ήρωες σας σήμερα; Αυτοί που παλεύουν στην Αφρική για να σώσουν όλους αυτούς που πεθαίνουν εξ'αιτίας μας.

9)Το αγαπημένο σας ταξίδι; Edinburgh & μόνο Edinburgh...

10)Οι αγαπημένοι σας συγγραφείς; Μπουκόφσκι, Λάβκραφτ, Κλάρκ.

11)Ποια αρετή προτιμάτε σε έναν άντρα; Τα στοιβαρά του μπράτσα...

12)... και σε μια γυναίκα; Τα στοιβαρά της μπράτσα...

13)Ο αγαπημένος σας συνθέτης; Thom Yorke, Kurt Cobain...

14)Το τραγούδι που σφυρίζετε κάνοντας ντους; Δεν μπορώ να σφυρίξω οπότε τραγουδώ το Judith απο τους A Perfect Circle

15)Το βιβλίο που σας σημάδεψε; The Rama Series απο τον Arthur C. Clarke

16)Η ταινία που σας σημάδεψε; Ο Σημαδεμένος, αν & δεν το έχω δει ακόμη, shame shame...

17)Ο αγαπημένος σας ζωγράφος; Enki Bilal & H.R.Giger

18)Το αγαπημένο σας χρώμα; Ανοιχτό γαλάζιο

19)Ποια θεωρείτε ως τη μεγαλύτερη επιτυχία σας; Ένα ριφάκι που έβαλα πριν το σόλο σ'ένα τραγούδι όταν ακόμα είχαμε συγκρότημα.

20)Το αγαπημένο σας ποτό; Μπύρα βαρελίσια

21)Για ποιο πράγμα μετανιώνετε περισσότερο; Για τον πρώτο μου έρωτα.

22)Τι απεχθάνεστε περισσότερο απ' όλα; Τον ήχο που κάνουν πολλοί άνθρωποι όταν τρώνε.

23)Όταν δεν γράφετε, ποια είναι η αγαπημένη σας ασχολία; Ταινίες & μουσική.

24)Ο μεγαλύτερος φόβος σας; Η μοναξιά!

25)Σε ποια περίπτωση επιλέγετε να πείτε ψέματα; Όταν κάνω πλάκα...

26)Ποιο είναι το μότο σας; This is bullcrap!

27)Πώς θα επιθυμούσατε να πεθάνετε; Στην μέση μίας ατομικής έκρηξης.

28)Εάν συνέβαινε να συναντήσετε τον Θεό, τι θα θέλατε να σας πει; Τα αφήνω όλα στα χέρια σου...

29)Σε ποια πνευματική κατάσταση βρίσκεστε αυτόν τον καιρό; Προσπαθώ να φτάσω στα 46+2. Δεν εννοώ χρόνια...

Αυτιάααααα, όποιος θέλει παίρνει πάσα! Τα φιλιά μου...

Friday, May 18, 2007

Εαυτός

Τον είδα ξανά σήμερα το πρωί. Δύσκολο να τον αναγνωρίσω, ευτυχώς που είχε ξεθωριάσει λίγο το make up & μπόρεσα να δω το διάφανο δέρμα του. Βρεθήκαμε στην Τσιμισκή με Αριστοτέλους γωνία. Στην 1η διάβαση. Εγώ απο την μεριά της παραλίας, αυτός απέναντι. Δεν κατάφερα να κρύψω τον ενθουσιασμό μου & με κατάλαβε. Κρύφτηκε πίσω απο τον κόσμο & σιγά σιγά πήγε προς την επόμενη διάβαση. Τον ακολούθησα προσεκτικά  προσπαθώντας να μην τον χάσω. Μόλις έφτασε στην διάβαση, σταμάτησε. Με κοιτούσε επίμονα. Ένιωθα το έντονο βλέμμα του πίσω απ'τα γυαλιά να προσπαθεί να με ψυχολογήσει. Λογικά τον έχουν προειδοποιήσει για μένα σκέφτηκα. Λογικά είναι προετοιμασμένος για μία τέτοια συνάντηση. Ξαφνικά προχώρησε μπροστά παραμερίζοντας τον κόσμο & στάθηκε ακριβώς στην άκρη του πεζοδρομίου. Κοίταζε κάτω χαμηλά την άσφαλτο. Δεν είχα ιδέα τί σκεφτόταν αλλά ήξερα ότι έπρεπε να κάνω κάτι. Πλησίασα & στάθηκα δίπλα στο φανάρι. Ακούμπησα το χέρι μου στην κολώνα & κοίταξα ψηλά το πράσινο. Έσκυψε & έκανε πως δένει τα κορδόνια του, έσφιξα το χέρι μου επάνω στην κολώνα. Άπλωσε το χέρι του & ακούμπησε την διάβαση, αμέσως σήκωσα ψηλά το χέρι μου & ακούμπησα το πράσινο φανάρι. Το χέρι του βυθίστηκε ελαφρά στην άσφαλτο & με μία απότομη κίνηση το τράβηξε ψηλά ξεριζώνοντας την άσπρη λωρίδα της διάβασης. Τα αυτοκίνητα που πατούσαν επάνω πετάχτηκαν στον αέρα & προσγειώθηκαν με ένα απίστευτο θόρυβο πανικοβάλωντας τους πάντες. Πριν προλάβει να κατεβάσει την λωρίδα επάνω μου, έβγαλα την πράσινη σφαίρα & την πέταξα επάνω του. Τον πέτυχα στο στήθος δημιουργώντας ένα μίνι πυροτέχνημα πράσινου χρώματος που φώτισε έντονα τον δρόμο. Πετάχτηκε πίσω & σύρθηκε για αρκετά μέτρα αφήνοντας απο τα χέρια την διάβαση. Πλησιάζοντάς τον, πριν προλάβει να σηκωθεί, άρπαξα το πράσινο σήμα για τους πεζούς απο το φανάρι & το πέταξα επάνω του, shuriken style. Καρφώθηκε στο χέρι του & κατάφερα να τον ακινητοποιήσω στο έδαφος. Ο ιδρώτας στο πρόσωπο του είχε λιώσει το περισσότερο make up & τώρα μπορούσα να δώ καθαρά μέσα απ'το διάφανο δέρμα του. Έβλεπα καθαρά όλους τους μυς του προσώπου, τα κόκκαλα & της αρτηρίες του. Ενώ τον παρατηρούσα, με το ελεύθερο χέρι του μου κατάφερε ένα uppercut στο σαγόνι. Αν είχα κόκκαλα, νεύρα κλπ. πιθανόν να ένιωθα πόνο. Αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να με βουλιάξει το σαγόνι προς τα μέσα. Άνοιξα το στόμα μου, έβαλα μέσα το χέρι & πάτησα το πρόσωπο μου πίσω στην αρχική του κατάσταση... Ο αντίπαλος μου παραδόθηκε. Σιγά σιγά κατάφερα να εφαρμόσω επάνω του το περίβλημα μου. Κάθισα στο παγκάκι για να συνηθίσω το πρόσθετο βάρος. Ο κόσμος τριγύρω συνέχισε την ασήμαντη ρουτίνα του αγνοώντας το όλο σκηνικό. Μετά απο αρκετή ώρα σηκώθηκα στα πόδια μου, τέντωσα το δέρμα για να διορθώσω τις ατέλειες & προχώρησα μέσα στο πλήθος. Τώρα ταιριάζω απόλυτα με τον υπόλοιπο κόσμο...

Wednesday, May 09, 2007

Επειδή δεν έχω ιδέα τί να γράψω...